Kjærlighet

Pust inn, og ut

Det er den tiden på året. Kasper, som sjelden er plaget av sykdom, har fått hånd-, fot- og munnsykdom. En fascinerende greie, som starter med feber og fortsetter med røde prikker som sakte men sikkert blir mistenkelig like vannkopper. De dukker ikke overraskende opp på hender, føtter og i munnen, men noen uheldige blir tydeligvis dekket fra livet og ned i tillegg. Det er nok til å forvirre en stakkars mor som har vannkopper øverst på ønskelista hvert eneste år, og nok til en aldri så liten tur på legevakta. Liten er forresten kanskje å ta litt hardt i, to timer ble vi værende, og for ei som har bodd i en by uten parkeringsautomater i godt over to år resulterte det i en aldri så liten parkeringsbot i tillegg. Dessuten trodde jeg et øyeblikk det var søndag.

Man blir jo fort litt forvirret av å tilbringe hele dagen med syke barn, og det er ikke langt fra sannheten å si at jeg føler jeg vandrer rundt i ei tåke. Ikke har vi vært så mye ute heller, og da blir stemninga fort ganske trykket. Det er jo grenser for hvor mange ganger man tolererer å bli stukket i øyet med en skitten barnefinger. Heldigvis har vi tilbragt masse tid med flotte kvalitetsfolk hele helga, vi befinner oss nemlig midt i Sandefjord. Her blir vi helt til tirsdag, da har jeg en etterlengtet time hos ortopeden her i byen, og har man allerede gått glipp av én obligatorisk forelesning er det vel ikke så ille å gå glipp av én til. Det kommer jo fler, mener jeg.

Sånn ellers går det altså i det samme, skrivelysten kommer seg sakte men sikkert tilbake og resulterte i dag i en aldri så liten utblåsning. I tillegg har jeg lest noen spennende artikler om hvordan hjernen blir påvirket av depresjon og så videre, og plutselig kommer det kanskje et innlegg om nettopp dét. Det er nemlig ganske spennende. I mellomtiden har jeg virkelig fått sansen for instagram, og dokumenterer om dagen hvorfor høsten er best!

Stay tuned, som de sier.

Advertisements

3 thoughts on “Pust inn, og ut

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s