1883 meter over havet

Det skal ikke stå på engasjementet når to sykepleiere, en lærer og en spesialpedagogstudent bestemmer seg for å dra på fjelltur! Benedikte kjørte fra Sandefjord halv seks for å hente Isabel og Line i Tønsberg, og halv åtte – akkurat i det jeg tuslet inn på bensinstasjonen etter å ha levert Kasper i barnehagen – kom de for å hente meg. Vi kjørte opp til parkeringa på Stavsro, målet for dagen var selvfølgelig ingenting annet enn Gaustatoppen med sin flotte utsikt og knallgode vafler!IMG_8123Det var enda godt vi hadde iveren med oss, for vi så ikke toppen mer enn et par ganger store deler av turen opp, og tuslet for det meste for oss selv i sigende tåke og skyer. Men så, akkurat i det vi begynte å lure på om vi ikke nærmet oss toppen, var det akkurat som om noen bestemte seg for å børste all tåka til side, og de siste hundre meterne opp til turisthytta ble badet i strålende sol. Da kan dere tro det var jubel i gjengen! Slitne og meget fornøyde ble det selvfølgelig bildetaking til den store gullmedaljen, med sommerfugler i magen og glis så store at de neste gikk hele veien rundt.
IMG_8163 IMG_8176Etter masse latter og fnis og glede over å ha kommet opp til utsikten var det på tide med kaffe, vafler og lunsj, og det var da vi fant ut at dette her var så gøy at vi nesten må få til en ny tur en eller annen gang utover høsten. Vi har med andre ord fått blod på tann, og gleder oss så det suser etter til neste gang vi får mulighet til å samles og traske sammen rundt i vakker, majestetisk norsk natur. Vi funderer på Preikestolen, men vi har nok å velge i så dere får bare vente og se hvor neste ferd går!
IMG_8190Vi brukte forresten 1 time og 45 minutter både opp og ned, og regner med det er fordi vi holdt godt tempo, hadde korte pauser og passet på å spe på med god, dårlig humor der det måtte passe. Sprek ungdom!

Reklamer

4 kommentarer om “1883 meter over havet

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s