Kjærlighet

Utemoro for liten og stor

Startskuddet for #hjemmeferie i media har gått, og Romerikes Blad ble førstemann ut. Kanskje ikke så rart, når flotteste Anja blogger fra det området! Artikkelen, med mange gode ferietips og råd, kan dere lese her: «Hjemmeferie er ingen straff».

Her har vi tatt livet med ro i dag, og oppholdt oss utendørs helt frem til leggetid. Været har vist seg fra sin beste side, og med #hjemmeferie i tankene kommer det her et lite bilderas som jeg håper kan bidra til inspirasjon til innhold i lange og fantastiske sommerferiedager! Det er kun fantasien som setter grenser, og plutselig har dagen gått til mye moro for både liten og stor.

IMG_0784 IMG_0815 IMG_0829Såpebobler er alltid en slager, og kan gjøres på uttalige måter. Med zalo, vann og ståltråd, eller kjøpt i butikken. Man kan gå stort ut og prøve å lage så store bobler som mulig, eller snurre rundt seg selv og danse i såpebobleregn! Det å smake er derimot kanskje ikke like lurt, Kasper har testa og kan skrive under på det!

IMG_0843 _MG_0919 _MG_0893Å la barna hjelpe til med utearbeidet er en herlig aktivitet på varme sommerdager, og i dag var det vinterdekkene som skulle til pers. Det var moro, men se opp for en dusj! Kasper fant fort ut at han kunne spyle ned mammaen, men litt våte klær er absolutt verdt den herligste barnelatteren som følger med! Jeg har en liten tanke om at dekkene ikke har fått sin siste vask for sommeren, og tror summen blir timer med moro av noe så enkelt som tross alt må gjøres.

_MG_0960 _MG_0956Jeg vet ikke helt hva jeg skal kalle denne aktiviteten, men at den kan lage timesvis med moro over sommeren er i hvertfall helt sikkert. De krøllede løvetannstilkene ble fort til gull, og Kasper satt helt stille og løftet dem opp av bøtta, og puttet dem ned i bøtta – i godt over en halvtime. Det er så enkelt, du trenger bare noe å ha vann i og lage en eventyrjakt etter løvetann, og vips! moro for både liten og stor! Jeg hadde helt glemt hvor fascinerende det er å se på stilkene som sakte men sikkert krøller seg sammen til flotte korketrekkere!

IMG_0775

Hva er dine tips til morsomme og spennende aktiviteter nå som vi starter ferien?

Advertisements

One thought on “Utemoro for liten og stor

  1. «lage krøller» kalte jeg det når jeg var liten. Nydelige Kasper, han er virkelig skjønn, og tenk at til og med Halden Arbeiderblad fanget det opp, det glade budskap om #hjemmeferie sprer seg!

    Lik

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s