Kjærlighet

Bondegård og kjærleik

For en stund siden deltok vi i en konkurranse over hos superpapsen, og jaggu meg så vant vi! I dag har vi hentet premien på posten og pakket opp med stor iver, og her ser dere hva vi fant:

_MG_0345 _MG_0361

Ettermiddagen har med andre ord gått med til å kjøre traktor og leke bondegård, med herlig innlevelse fra vinneren selv – «kom da jentene, kjøre traktor», «vi må sette sauen på taket!». Og ikke nok med at vi var så heldige at vi kunne lage eventyr ut av pakkehenting, utpakking, bygging og lek, så hang det en pose på døra da vi kom hjem. Den måtte selvfølgelig også pakkes opp før middag og annet, og inni fant vi denne:

Eksamenskurv

Hvis ikke vi (jeg!) er heldige, så veit ikke jeg! Å få eksamensforberedelseskurv levert på døra er ikke hverdagskost, og for en studentmamma som har glemt ikke har tatt ukens storhandel enda, så var det ekstra, ekstra fint med litt snacks til kvelds – og til og med frokost og lunsj i morgen. Eksamen nummer to er på torsdag, og selv om jeg ikke er helt klar så går vel det bra også. Nå er det bare å lese videre!

(Og ja – det var kjæresten som stod for kurven, er ikke han FIN?)

Advertisements

2 thoughts on “Bondegård og kjærleik

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s