En liten tur til Tyskland

Å reise til Kiel midt i eksamensperioden var kanskje ikke det lureste jeg har gjort med tanke på eksamensnerver og prestasjonsangst, men for den stadig snikende følelsen av elendighet var det absolutt gull. Det er lite som er morsommere enn å henge sammen med familie og søsken med like gæren humor som meg selv, og når mobildekning og internett forsvinner i samme slengen snakker vi gulloppskrift.

Tin har passet Kasper, og helga har gått med til mye latter, mye god mat, show, musikk og familiekvalitetstid. Nå til helga håper jeg å få tatt en ordentlig kikk på alle bildene, samt redigere dem og plukke ut de beste – denne gangen har jeg nemlig kjørt på med .raw og blitt lova hjelp til å lære meg lightroom. Fram til det har jeg valgt ut tre fine å dele med dere:

_MG_0189 _MG_0136 1 _MG_0254

Første eksamen er på torsdag, senebetennelsen har derfor som vanlig kicket inn igjen, men jeg biter tenna sammen og gjør så godt jeg kan. Så får jeg bare håpe at alt ordner seg på sikt, og at blåmandagen bare er blåmandag og ikke starten på en dårlig uke. I mellomtida prøver jeg så godt jeg kan å fylle hodet med gode minner og fine tanker, det er tross alt mye å være glad for om dagen også :) God mandag!

Reklamer

2 kommentarer om “En liten tur til Tyskland

    1. Avbrekkstur er aldri feil, selv om turen var SINNSYKT bra, så skal jeg ikke ljuge på meg lyst til å reise en gang til med det første :P Men det handler vel mer om den stadige båtsjuka mi enn noe annet! Takk!

      Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s