Kjærlighet

Ut på tur

Vi har sunket ned i sofaen etter en lang dag med guiding i både Tjølling og Sandefjord, det har absolutt vært en lærerrik dag. Vi har nemlig lært masse nytt og spennende om Larvikitt, flyet som styrtet på Vera, vikinger og Gogstadskipet, og ikke minst hvalfangst! Vår fantastiske og allvitende guide var ingen mindre enn pappa – utrolig kjekt for da var det bare å sitte i bilen og følge etter og høre på. I morgen håper vi på å rekke en tur på Mølen, men vi får se hva vi får/tar oss tid til. Nå skal vi kose oss med Harry Potter og Ildbegert, før mamma og pappa skal diske opp med hjemmeskutt hjortebiff!

_MG_8013 _MG_8023 _MG_8022 SelSkjelett

For spesielt interesserte kan jeg anbefale å se denne musikkvideoen til slutt, Bare Egil som synger om Hvalfangstmuseet og Sandefjords kvinner:

God helg!

Advertisements

6 thoughts on “Ut på tur

  1. Hei

    Jeg har et skjelett jeg prøver å finne ut hva er for noe, og det ligner litt på det du har bilde av her… Hva slags skjelett er det?

    Lik

    1. Det er en sel, mener jeg å huske. Hvis du har et bilde av det du lurer på hva er – kanskje du kan sende det til hvalfangstmuseet og spørre om de kan hjelpe deg?

      Lik

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s