Kjærlighet

Topptur!

Humøret har steget mange hakk, mye takket være et koselig tredveårslag og en fantastisk topptur til Gaustatoppen i dag! Med to brødre/onkler og Kasper i bæremeis la vi i vei, fullpakka med mat og klær og godt med vann. Det var tungt, spesielt fordi Kasper aller helst ville sitte på min rygg, og litt fordi det lå en del snø og vi bomma på stien og gikk mer eller mindre rett opp – men det var nesten ikke en sky i sikte og utsikten fra toppen er så formidabel at det veide opp for alt det andre.

IMG_8386 IMG_8416 IMG_8429 IMG_8434 IMG_8463

Vi tok oss god tid og spiste godt med lunsj på hytta på toppen, da fikk Kasper løpt fra seg litt inne også. Han ville jo aller helst ligge med hode over kanten og kikke ned i dypet! Litt skummelt for mammahjertet, men jeg vet godt hvor han har det fra.. På vei ned ble det skummelt for lillemann å sitte i bæremeisen, så jeg tok han på skuldrene et godt stykke. Herlig treningsøkt, men det blir helt klart tidlig kvelden i dag. På vei hjem stoppa vi innom mamma og pappa på ei hytte i Tuddal, de skulle være med oss opp men så røyk viftereima.. God grunn til å ta turen en gang til i sommer!

Håper dere har hatt en like fin pinse som oss :)

Advertisements

13 thoughts on “Topptur!

  1. Det virker som en fantastisk tur! Hadde jeg ikke vært så sjukt vrangsøvd og dårlig for tiden hadde jeg gått på fjelltur i morgen tidlig; det kan være skikkelig inspirerende!

    Lik

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s