Topptur!

Jeg har lenge hatt lyst til å gå opp på Eikeskar, litt fordi jeg har hørt at utsikten er fantastisk, litt fordi det er deilig å gå tur, og litt fordi den merkede løypa starter 500 meter fra ytterdøra mi. Enklere kan det jo virkelig ikke bli! Så i dag med både barnefri og én ferdigskrevet oppgave pakket jeg sekken og la i vei. Jeg må innrømme at det var litt tyngre enn jeg hadde sett for meg, men jeg følte meg så lykkelig hele veien. Det var sol, jeg hadde god musikk på øra, ingenting å bekymre meg for, og så er det så utrolig pent med norsk natur. Litt tullerusk trodde jeg en stund at jeg hadde gått meg bort, og da jeg plutselig så skiltet rett opp mot toppen måtte jeg småløpe med sommerfugler i magen – og det var ikke feil: utsikten er helt fantastisk.

_MG_6672 Eikeskar3 Eikeskar _MG_6759 Eikeskar2

Egentlig hadde jeg tenkt til å ta bilder av solnedgangen, men det gikk opp for meg at da måtte jeg bli sittende en stund, og så tenkte jeg at det kanskje kunne være greit å gå ned igjen mens det fortsatt var lyst. Og det var det, for plutselig var jeg et helt annet sted enn når jeg gikk opp, men tur er tur og jeg kom da hjem igjen likevel! Nå skal jeg nyte roser i kinna og enda en fredag med gullrekka, håper dere har hatt en fin dag og fint vær og tid til å nyte – det har virkelig jeg Ü

Reklamer

5 kommentarer om “Topptur!

    1. Ja jeg skulle ønske det var fint vær i dag også så jeg kunne gått opp en gang til :) Men kanskje det var likegreit med en pause – støl i låra i dag kan du si!

      Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s