Kasper

På tur i svømmehallen

Klokka er åtte, du har akkurat sovna. Mamma mumser hjemmebakt sjokoladekake og lurer på om ho skal se på dokumentaren om Libe Rieber-Mohn eller forrige ukes Brennpunkt om fosterhjem og barnevern. Tårer blir det nok uansett, mamma er sliten.

Vi har vært i svømmehallen etter middag i dag, sammen med Daniel og mammaen og pappaen hans. Du har aldri vært i svømmehall eller stort basseng før, men det kunne man ikke se. «To, treee» og full fart fra kanten rett ut i vannet. Aller helst skulle ikke mamma tatt i mot heller, du vil svømme selv. Mamma teller en, to, tre og du lukker øynene og stålsetter deg for en tur under vann. Ikke noe hosting, ikke noe svelging av vann, du har jaggu skjønt det. Litt klor i øynene, men et stort glis likevel! Bort til kanten av bassenget, klatre opp på kanten – ikke noe problem. Og du som ikke har vært på babysvømming en gang.

Mamma skjønner plutselig hvorfor ho ikke er så tøff lenger, ho har gitt fra seg alt motet til deg. Heldigvis er dere fortsatt like glade i vann begge to, så flere turer i svømmehallen blir det nok fram over. To gærninger, et lite radarpar altså.

Advertisements

10 thoughts on “På tur i svømmehallen

 1. Så koselig! Han er en liten tøffing, han der!

  Vi måtte slutte på bebisvømming, for He bare gråt og gråt og fikk fullstendig panikk når vi skulle dukke under. Men jeg tror vi skal reise dit en gang, bare vi to, under litt roligere omstendigheter, og se om det kanskje går bedre da:) Vann er jo egentlig gøy, selvom jeg også har blitt en skikkelig pyse med årene!

  Lik

  1. Hoho, er så stolt av han :D

   Usj, det hørtes kjedelig ut.. Jeg ville veldig gjerne, men pga. spiral og sånn så gikk det ikke :/ Ser ikke ut til at det gjorde noe da! Lykke til neste gang, krysser fingrene for at det går bra :)

   Lik

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s