Bare Line · Hverdag

Fredag del 2

Jeg måtte avslutte det forrige innlegget der jeg gjorde, for ved en ren tilfeldighet endret humøret mitt seg drastisk. Jeg er som kjent en ivrig fan av P1, men jeg er enda større fan av P3morgen, så i det siste har det blitt hovedkanalen her i huset. Etter klokka ni pleier jeg egentlig ikke å høre så ivrig etter, men jeg vet jo at det er MixTape som kommer.

Og plutselig dundra Pour Some Sugar On Me av Def Leppard ut fra boomblasteren min, det var 80’s tema! Er det noe som får meg i godt humør, så er det åttitallsmusikk, og det har det gått i resten av dagen. Såpass mye faktisk, at jeg allerede har brukt en time på å skrive dette, fordi jeg veksler mellom å synge av full hals og å snakke høyt med meg selv.

Jeg har heldigvis fått gjort en del andre ting i dag også, laga meg en god kylling-salat til lunsj for eksempel. Og så har jeg hatt besøk av Jehovas Vitne da, og nå kan dere le så mye dere bare vil (fordi jeg ikke hadde tenkt til det men nå forteller jeg dere likevel at de faktisk ikke visste hvor jeg bodde før jeg fortalte dem det …), og det var altså veldig koselig. Jeg liker å lære nye ting, og den beste måten å lære på er jo i snakk med andre som vet hva de snakker om. Og er det noe Jehovas er gode på, så er det akkurat det. Dessuten er jo det sosiale livet mitt litt skrantent for tida, så alle som har lyst til å komme hit og drikke litt kaffe med meg er mer enn hjertlig velkomne, uansett hvilken bakgrunn de har.

Her om dagen ble jeg endelig ferdig med å skru hyller og skuffer inn i den nye IKEA-saken min, og som lovet har jeg endelig surra meg til å ta et bilde av den så jeg kan dele med dere. Jeg er super-fornøyd, den er akkurat passe stor til å romme alt rotet jeg ikke visste hvor jeg skulle gjøre av, stearinlysa er nå utenfor Kaspers rekkevidde, HOME-bokstavene har blitt plukket fram fra støvet og fått en plass de er verdige, og bruktbutikk-giraffen (som jeg elsker) passer jo perfekt inn ved siden av Bonsai-treet (som holder på å dø).

IMG_3369Ferdig klassa på av små barnehender.

Det er faktisk helt sant det der om at jeg prater høyt med meg selv i dag, i stad ble jeg så irritert på meg selv at jeg måtte holde begge hendene for munnen for å ikke starte en heftig diskusjon med – nettopp – meg selv. Nå skal jeg skru volumet enda litt opp, og ta oppvaska. For hvis jeg starter akkurat nå, så rekker jeg å bli ferdig før mamma kommer! Ho blir til søndag, og i morgen skal vi kose oss i hovedstaden. Om jeg tror det blir en fin helg sa du? Ja, absolutt!

Advertisements

3 thoughts on “Fredag del 2

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s